ЗСУ знищили російський “Термінатор”

Підпишись на нас:

Українські військовослужбовці продовжують боронити нашу землю від окупантів та знищувати арсенал російської армії. У щоденних звітах можна прочитати про втрати особового складу окупантів, а також про знищення військової техніки ворога.

Подробиці

Так на днях очільник Луганської ОДА Сергій Гайдай поділився приємною новиною, Збройні сили України підбили російський “Термінатор”, який мав боронити танки окупантів.

За словами російських пропагандистів, дана машина немає аналогів та створена за останнім технологічним зразком, що дуже є сумнівною інформацією. Цікаво те, що так ненавидячи американців, росіяни назвали бойову машину на честь американського фільму. Робота над цією БМПТ почалися ще з середини 1980-х років, сучасний варіант БМПТ було розроблено в “Уральському КБ транспортного машинобудування” з 1998 по 2000 рік.

Бойова машина підтримки танків БМПТ “Термінатор” успішно згоріла від влучного удару ЗСУ поблизу Кремінної, що в Луганській області.

Фото зі знищеною технікою опублікував на своєму каналі у Telegram очільник Луганської ОДА Сергій Гайдай. І це перша зафіксована на фото втрата саме цього виду озброєння та військової техніки.

Разом з БМПТ “Термінатор” було підбито два танки окупантів: новітній Т-90М та Т-80БВМ.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: