Мобільні “Пункти незламності” на вулицях Кременчука

Підпишись на нас:

Щоб допомогти співгромадянам, влада, українські підприємці, громадскі організації, розпочали організовувати по країні “Пункти незламності”, але мало хто знає, що в деяких регіонах є справжнісінькі “Авто незламності”.

Це автомобілі з усім необхідним для виживання обладнали на основі вантажівок та пожежних авто. Такі пункти допомоги громадянам у разі надзвичайної ситуації підготували у Кременчуці. На сьогодні місто має вже 6 мобільних пунктів, які готові прийти на допомогу мешканцям міста в будь-який момент.

Ці автомобілі – це невеликі мікроавтобуси або вантажівки. Як повідомив мер міста на своїй сторінці у Facebook, один з незламомобілів Кременчук отримав завдяки волонтерам і меценатам. Основою для машини став Mercedes-Benz 1124, який обладнали всіма необхідними інструментами для роботи у надзвичайних ситуаціях.

Автомобіль можуть залучати до ліквідації наслідків ворожих обстрілів, а також використовувати його як мобільний “Пункт незламності”. Загалом у місті працює 6 таких авто, які можуть оперативно дістатися будь-якої точки міста. Також авто використовують для забезпечення стаціонарних “Пунктів незламності”. З інших особливостей варто відзначити, що авто можуть використовувати як сирену, для інформування мешканців міста про повітряну тривогу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: