Новий кросовер від Hyundai: альтернатива Tucson

Підпишись на нас:

Hyundai готують новий бюджетний кросовер: він стане бюджетною альтернативою Tucson. В інтернет “злили” фото Hyundai Mufasa. Доступний кросовер презентують у квітні 2023 року на автошоу в Шанхаї, а незабаром після цього він надійде у продаж. Про це стало відомо з сайту CarNewsChina.

Новий автомобіль стане наступником Hyundai ix35 і буде доступнішою альтернативою Hyundai Tucson. Два кросовери схожі за дизайном – у них унікальні та незвичайні рельєфні боковини та розширені крила. Передню частину кузова прикрашає потужна решітка радіатора, вертикальні блоки фар й великий бампер. На кормі – незвичайні ліхтарі у вигляді рамки та напис Mufasa.

Але новий Hyundai Mufasa порадує автолюбителів більш агресивним дизайном передньої частини з величезними радіаторними гратами, масивним бампером і вигнутими фарами. Тоненькі ліхтарі розтягнуті на всю ширину кузова. За розмірами новачок можна порівняти з Tucson.

Габарити нового Hyundai Mufasa 2023:

  • Довжина – 4475 мм;
  • Ширина – 1850 мм;
  • Висота – 1665 мм;
  • Колісна база – 2680 мм.

Кросовер Hyundai Mufasa буде важити 1464 кг та матиме 2,0-літровим бензиновим двигуном потужністю 160 к. с. Максимальна швидкість авто становить 187 км/год. Згодом лінійку може поповнити гібридна модифікація. Очікуються версії з переднім та повним приводом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: