В жовтні представлять бюджетний корейський конкурент для BMW X6

Підпишись на нас:

Компанія Genesis (входить до Hyundai) працює над фейсліфтингом кросовера GV80, який разом з оновленим варіантом має отримати ще й купеподібну версію. Концептуальна прем’єра останньої відбулася ще у квітні, а «товарний» автомобіль мають продемонструвати вже у жовтні.

Подробиці

Як пише видання KCB, випуск реформованого GV80 і варіанта цього кросовера в кузові крос-купе вже стартував. З 19 по 26 вересня завод Genesis в Ульсані збере 16 одиниць оновлених GV80 та 10 екземплярів GV80 Coupe.

Купеподібний кросовер Genesis останніми місяцями активно випробовується на дорогах загального користування. Судячи з фото прототипів, серійна версія цієї моделі не матиме значної різниці в порівнянні з концепт-каром.

Корейська відповідь BMW X6 покажуть у жовтні

Попереду машині дістанеться сітчаста решітка радіатора і роздільна оптика у вигляді горизонтальних смуг з кожної зі сторін. З боків бампера з’являться вентиляційні отвори, а по центру знизу повітрязабірник.

Корейська відповідь BMW X6 покажуть у жовтні

Але головна зміна в порівнянні зі звичайним GV80 відбудеться з кормою машини, де дах отримає більш похилий лінію, ніж у традиційному кузові.

Позаду розташуються подвійні ліхтарі, а також чотири парні вихлопні патрубки.

Корейська відповідь BMW X6 покажуть у жовтні

Про те, яким виявиться технічний бік корейського конкурента BMW X6, інформації поки немає. Не виключено, що машина отримає такі самі мотори, що і звичайний GV80. Ними можуть бути як 2,5-літрова бензинова “четвірка” на 300 кінських сил, так і 3,5-літровий V6, що видає 375 “сил”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: