Great Wall представила незвичний гібридний позашляховик Haval H-Dog

Підпишись на нас:

GWM продовжує нескінченне розширення асортименту з нещодавно представленим Haval H-Dog, який з’являється на автосалоні в Гуанчжоу.

Подробиці

Позашляховик GWM Haval H-Dog, який трохи більший за Toyota RAV4 використовує потужний гібридний двигун з турбонаддувом об’ємом 1,5 л, потужністю 240 кВт і 530 Нм.

Назва нового позашляховика не така вже й дивна, якщо врахувати, що нова модель буде позиціонуватись вище таких же компактних китайських  позашляховиків Haval Big Dog і Haval Cool Dog.

Haval Cool Dog

Haval Big Dog
Haval Big Dog

H-Dog має фірмові для інших «собачих» автомобілів заокруглені фари, розміщених по боках широкої прямокутної решітки радіатора з цікавими прямокутними візерунками.

Профіль H-Dog довжиною близько 4700 мм (згідно з заявками Міністерства промисловості та інформаційних технологій Китаю) покращений завдяки своїй довгій колісній базі 2810 мм, із металевою формою, схожою на Hyundai Tucson , і сміливими розширювачами колісних арок, які додають трохи міцності.

«Спинка задніх сидінь підтримує регулювання під різними кутами, створюючи комфорт на рівні дивана», — стверджують в GWM Haval.

Всі деталі всередині позашляховика прямо притягують погляд. Наприклад тут є важіль перемикання передач у стилі літака, масивний центральний сенсорний екран і яскрава шкіряна окантовка.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: