Американський механік назвав найгірші та найкращі вживані автомобілі

Підпишись на нас:

Автомеханік Скотті Кілмер із США, який працює з автомобілями та їх двигунами протягом уже 55 років, володіє власним каналом на YouTube із 5,9 мільйона передплатників. У своїх роликах він часто розкриває цікаві лайфхаки, а також називає як найгірші, так і найкращі на його думку автомобілі.

Подробиці

У черговому сюжеті Кілмер розкритикував журналістів за те, що вони часто включають до списку найкращих автомобілів машини компанії Chrysler:

«Я глянув на ТОП-5 в Інтернеті та був здивований, коли знайшов там продукцію Chrysler. Кожен механік знає, що автомобілі цієї компанії є одними з найгірших у світі».

Відповіддю на всі ці рейтинги Кілмер склав власний список найкращих машин, які на його думку надійні та коштують своїх грошей.

Відкрив п’ятірку Honda Accord 2012 року. Рядком нижче розташувався Ford Fusion тих же років.

Американський механік з 55-річним стажем назвав найгірші та найкращі автомобілі для покупки у вживаному стані

Бронза дісталася Honda Civic 2013 випуску, срібло – Toyota Corolla 2012-го виробничого року. Тоді як найкращим вибором для покупки у вживаному стані на думку досвідченого американського автомеханіка є Toyota Camry 2011 випуску.

У своєму відео він дуже добре відгукувався про всі «Тойоти», зазначивши, що вони здатні працювати нескінченно довго. Щоправда лише у разі, якщо про них дбають власники.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: