Успішний місяць: ЗСУ встановило рекорд по знищенню техніки окупантів

Підпишись на нас:

Втрати росії на фронті продовжують стрімко зростати. Прогнози щодо збільшення втрат оголосив військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив” Олександр Коваленко у своєму Telegram-каналі.

Успішний місяць: ЗСУ встановило рекорд по знищенню техніки окупантів
Лише за першу половину вересня знищено техніки рф більше, ніж за місяць аналогічної роботи.

“Як і очікувалося, черговий рекорд буде встановлено за кількістю знищеної ствольної артилерії. За 3 тижні вересня було знищено 680 одиниць. Для абсолютного рекорду потрібно знищити ще 12 стволів”, – уточнив Олександр Коваленко.

Не можна оминути ще одну тему, а саме знищення РСЗВ противника. На 24 вересня знищено більше 50 одиниць і ці цифри лише будуть зростати.

Олександр Коваленко зазначив, що: “Час покаже, але з урахуванням тактики застосування РСЗВ ворогом можна стверджувати, що це цілком реально. Наразі через критичний дефіцит ствольної артилерії за низкою напрямків російські війська змушені підтягувати РСЗВ ближче до лінії фронту”.

І, звісно, що російська армія втрачає легковий транспорт, котрий наші бійці відправляють на металобрухт. Через ускладнене постачання та корупцію, окупанти використовують звичайні “буханки” в тих місцях, де мають застосовуватися ББМ.

Чекаємо кінця місяця, щоб отримати свіжі дані щодо кількості знищеної техніки противника.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: