Не віддають стару техніку: Україна може отримати 67 БТР, якщо ЗСУ доведуть, що вміють нею користуватись

Підпишись на нас:

В мережі шириться історія про бронетранспортери, котрі ймовірно може отримати Україна. Справа в тому, що в Канади є 67 старих бронетранспортерів, які законсервовані. Доля їх не визначена, вони можуть бути або утилізовані, або використані як донори для обслуговування інших бронетранспортерів. Звісно, що ідеальною розв’язкою було б відправлення техніки Україні.

Не віддають стару техніку: Україна може отримати 67 БТР, якщо ЗСУ доведуть, що вміють нею користуватись
Уряд Канади вже думав над тим, щоб відправити ці машини нам. Цікаво, що США та Австралія також хочуть відправити свої надлишки техніки ЗСУ.

Канадська компанія Armatec Survivability запропонувала свої послуги по відновленню техніки. За словами директора підприємства, за один місяць вони можуть відновити до 8 машин, тобто для відновлення всього арсеналу потрібно більше 8 місяців.

За чиї ж кошти буде здійснюватись ремонт? Канада в цьому році виділила Україні фінанси, котрі пропонують віддати на ремонт бронетранспортерів.

Звісно, що вирішальне слово завжди за урядом, тому складно зараз говорити про те, чи буде реалізовано цей проєкт.

Ще одним нюансом, котрий назвали в Канаді є те, що там сумніваються в тому, що наші військові зможуть управляти цим бронетранспортером. Таке твердження є дуже комічним, адже ЗСУ настільки майстерні, що для них точно вже не буде проблемою розібратись як працює старенький БТР.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: