Рибальська сітка проти технологій та FPV-дронів: хто кого переможе на війні (відео)

Підпишись на нас:

Можна голосно назвати винахід росіян «антидроновою сіткою», щоб було більш поважно, проте сітка на є сітка. І нічого не може змінити цей факт. Військові ЗСУ довели, що вона для їх FPV-дронів ніяк не може бути перепоною.

В районі тимчасово окупованого Бахмута російські військові вирішили ловити українські дрони сіткою, натягнувши її між стовпами. Подібні методи безсилі. І це продемонстрували на відео неодноразово оператори FPV-дронів, які просто над ними пролітають. Про це повідомило видання The War Zone.

Технології проти сітки чи сітка проти технологій — це нагадує злу гру, в якій, до речі, українські військові отримують впевнену перемогу.

FPV-дрони — компактні та дуже маневрові. Вони допомагають ЗСУ знищувати ворожу техніку, танки, вантажівки та й живу силу противника. Є приклади навіть збивання більших дронів.

Досить смішно, але один з російських пропагандистів пропонує замість маскувальної сітки використовувати рибальську. Її важче виявити. Досить цікава пропозиція, проте загарбникам вона в будь-якому випадку не допоможе. ЗСУ про це попіклується.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: