Новий гібридний 519-сильний Porsche Cayenne: всього 1,7 л на 100 км

Підпишись на нас:

Компанія Porsche представила нову модифікацію кросовера Cayenne — S E-Hybrid. Зовсім скоро він надійде в продаж. Їх початок заплановано на листопад. Ціна стартує від 117 062 євро.

Новинка від німецького автовиробника є гібридом. Модифікація такого плану вже є в лінійці кросоверів. Новинка стане середньою ланкою між версією E-Hybrid з потужністю 462 к.с. та Turbo E-Hybrid потужністю 739 к.с.

Porsche Cayenne S E-Hybrid отримав силову установку на 519 к.с., що дає можливість розігнатися до сотні за 4,7 с. Запас ходу на електротязі складає 78 км. Батарея ємністю 25,9 кВт∙год

Кросовер оснащено двигуном твін-турбо V6 об’ємом 3,0 л. Потужність складає 353 к.с. Електромотор — 176 к.с. Сумарно видає потужність 519 к.с. з максимальним крутним моментом в 750 Н∙м, як зазначається на сайті автовиробника.

Porsche Cayenne S E-Hybrid 2024

Комплектацію гібрида також доповнила нова функція. Виробник додав електропривід передніх сидінь в 8 напрямках.

Однією з сильних сторін нового кросовера є витрата палива. Вона становить мінімальних 1,7 л на 100 км в комбінованому циклі. Зарядка акумуляторної батареї складає 2 години.

Нова модифікація кросовера S E-Hybrid 2024 оснащена особливими 20-дюймовими дисками та 4 вихлопними трубами з матової сталі. Кросовер доступний в двох варіантах кузова — в стандартному та в Coupe. Як позашляховик, Cayenne матиме пакет екстер’єру Silver, а як купе — пакет екстер’єру Black. При бажанні встановити нові матричні світлодіодні фари HD, їх можна буде замовити, як додаткову опцію.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: