Збройні Сили України отримають бойову машину піхоти ASCOD: що відомо

Підпишись на нас:

Збройні Сили України найближчим часом отримають бойову машину піхоти ASCOD. Про це стало відомо від генерального директора компанії Владислава Бельбас. Даними поділились в пресслужбі “Української бронетехніки”.

Збройні Сили України отримають бойову машину піхоти ASCOD: що відомо

Як стало відомо, підприємство “Українська бронетехніка” планує отримати від General Dynamics European Land Systems бойову машину піхоти ASCOD. Наразі українська компанія веде переговори з виробником про поставку машин у найкоротші терміни. Разом з тим сторони хочуть досягти угоди стосовно розгортання виробництва по обслуговуванні цієї бронетехніки в Україні.

Делегація з України вже відвідала підприємство GDELS в Іспанії, місто Трубія, де ознайомилися з виробництвом бронетехніки. Огляд здійснювали спеціалісти “Української бронетехніки”, ЗСУ, фахівці з ДНДІ ВС ОВТ та спеціалісти з Czechoslovak Group.

Під час поїздки було не лише оглянуто виробництво, а й протестовано бойову машину піхоти ASCOD. Військові порівняли машину з тими зразками, котрі зараз використовуються на полі бою.

ASCOD – це універсальна машина, котра озброєна низкою різних систем, від бойових модулів з 30-мм та 40-мм автоматичними гарматами до башт зі 105-мм чи 120-мм гарматами або ж протитанковими ракетними установками.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: