У 2035 році в ЄС не буде автомобілів з двигуном внутрішнього згоряння

Підпишись на нас:

Світ переходе на екологічне використання, тому всі структури намагаються знизити використання речей, що будуть загрожувати навколишньому середовищу.

Так нещодавно Європарламент затвердив нові стратегії щодо зменшення викидів CO2 для нових легкових автомобілів та мікроавтобусів. Про це написано у пресрелізі Європарламенту.

Європарламент схвалив угоду, досягнуту раніше з Радою ЄС, щодо перегляду стандартів викидів CO2 для нових автомобілів і мікроавтобусів, відповідно до посилених кліматичних амбіцій ЄС. Серед депутатів 340 голосів “за”, 279 “проти” та 21 “утримались”

Новим законодавством ЄС прагне регулювати перехід до нульових викидів CO2 для нових легкових автомобілів у 2035 році. У зверненні офіційних представників Європарламенту йдеться, що: “мета – для всього автопарку ЄС скоротити викиди CO2 від нових автомобілів і мікроавтобусів на 100% порівняно з 2021 роком”.
До 2023 року планується скоротити викиди на 55% для легкових автомобілів і 50% для мікроавтобусів.

Після остаточного голосування на пленарному засіданні Європарламенту текст також має бути офіційно схвалений Радою ЄС, перш ніж він буде опублікований в Офіційному журналі Євросоюзу. Ці та інші документи намагаються знизити шкідливий вплив на нашу планету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: