Преміальний суб-бренд Hyundai представив бюджетного конкурента BMW X6

Підпишись на нас:

Корейський виробник автомобілів Genesis, який є частиною Hyundai, розсекретив оновлений кросовер GV80, а також його версію, яка позиціонується як конкурент BMW X6. Обидва “позашляховики” отримали однакову конструкцію, але відрізняються різними форм-факторами.

Подробиці

Кросс-купе отримав характерну форму задніх стійок, а також похилу лінію даху, яка плавно зливається з п’ятими дверима і переходить у спойлер як “качковий хвіст”.

Genesis представив конкурента BMW X6

Зовні обидва автомобілі отримали лише трохи переглянуті бампери, а також модернізоване наповнення решітки радіатора.

Деякі зміни також вплинули на внутрішню частину кросоверів, де з’явилася інша передня панель з одним екраном мультимедійної системи та цифровою комбінацією панелі приладів на 27 дюймів.

Замість традиційного селектора передачі тепер встановлюється шайба, а блок клімату став повністю сенсорним.

Genesis представив конкурента BMW X6

Комплектувати, як оновлений GV80, так і його купе-подібну версію Compresion GV80 Coupe буде 2,5-літровий турбо-двигун, який видає 304 кінські сили і 422 нм крутного. Як альтернативу, ви можете вибрати опцію з 3,5-літровим 380-сильний агрегат (530 нм).

У той же час, версія крос-купе також буде доступна з двигуном аналогічного об’єму, в якому інженери Genesis переобладнали турбіну, а це збільшило віддачу до 415 «сил» та 549 ​​нм.

Genesis представив конкурента BMW X6

Інші відмінності GV80 Coupe від простого GV80 ведуться до спортивної настройки їздової електроніки, наявності Launch Control і можливості самостійно вибирати, як буде звучати вихлопна система машини, і наскільки «гостро» буде реагувати на натиск педалі гальма.

Коли обидва кроссовери поступлять в продаж – поки невідомо.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: