Два найнадійніших іспанських автомобіля, які рідко стають клієнтами СТО

Підпишись на нас:

Статистика відвідувань СТО та відгуки автовласників — факти, проти яких маркетинг та реклама безсилі. Якщо є факт надійності та високої якості збірки авто, то він є. І на цей раз в огляді будуть не німецькі, британські, американські чи китайські автомобілі, а іспанські. Можливо, ви здогадалися, про які саме моделі піде мова: SEAT Ibiza та SEAT Arona.

SEAT Ibiza та його переваги

Це компактний автомобіль іспанського бренду SEAT. Економічність та надійність — безсумнівні плюси моделі. До речі, в 2018 році ледь не взяла титул Європейського авто року. Тому машину на ринку знають та дуже добре.

Серед переваг, про які варто згадати:

  • паливна ефективність;
  • потужність та продуктивність;
  • компактні габарити;
  • дорожній просвіт.

SEAT Ibiza

В залежності від двигуна, яким оснащена Ibiza розхід палива може бути від 5,9 до 7,4 л на 100 км. Потужність — від 70 до 150 к.с. Габарити автомобіля дозволяють без жодних проблем маневрувати в міському трафіку. І місткість салону в жертву не принесена. Кліренс — 144 мм.

Автовласники виказують позитивні міркування щодо SEAT Ibiza. Позитивним моментом є довговічність авто, надійність та не часте відвідування СТО.

SEAT Arona та переваги авто

Компактний кросовер SEAT Arona э ще одним гарним прикладом авто іспанського виробника. Паливна ефективність демонструє такі показники — від 5.4 до 6,7 л на 100 км. Для щоденного використання автомобіля — хороші цифри. Дорожній просвіт трохи більший, ніж в  Ibiza. Він складає 190 мм.

SEAT Arona

В сучасних умовах вартості бензину, автомобілі з виразною паливною ефективністю цінуються. Якщо не треба часто їздити на СТО, тим паче. SEAT Arona поставляється на ринки в різних комплектаціях. Дизайн авто привабливий, адже в ньому є навіть певна спортивна агресивність.

Джерело:AutoSota

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: