Хто стане покупцем новітнього танка KF51 Panther, якщо про Україну мова не йде

Підпишись на нас:

Компанія Rheinmetall розробила новітній танк KF51 Panther. Видання Handelsblatt повідомляє, що ймовірним покупцем може стати Угорщина. Тим паче вона хоче також виготовляти таку техніку. Нагадаємо, що німецька компанія Rheinmetall влітку відкрила в Угорщині завод з виробництва БМП Lynx.

Хоча Угорщина могла б стати покупцем нового KF51 Panther, проте контракти ще не підписані. Власні джерела видання Handelsblatt повідомили, що співробітництво може бути невдалим, але загалом складається думка, що Угорщина та компанія Rheinmetall зацікавлені в реалізації проєкту. Також Угорщина приймала участь в розробці танка.

Станом на сьогоднішній день проєкт існує тільки як прототип, тож сама Німеччина не форсує події щодо виробництва. Окрім того, є модернізовані Leopard 2A8. Компанія Rheinmetall наразі не готова відкрито коментувати плани щодо угод, але покупців на нову розробку шукає.

KF51 Panther

Якщо і буде угода з Угорщиною, то країні вона коштуватиме не менше 300 млн євро. Очікується початок виробництва танків KF51 Panther через 15-20 місяців за словами очільника Rheinmetall  Арміна Паппергера.

Компанія Rheinmetall намагається встигати на всіх фронтах. І співробітництво з Україною також є в її планах. Ведуться перемовини щодо будівництва танкового заводу, де випускатимуть до 400 танків на рік. Кошторис проєкту 200 млн євро.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: