В Україні з’явився новий кросовер Honda з витратою палива 5.4 літри на 100 км

Підпишись на нас:

В Україні новий кросовер Honda CR-V шостого покоління перший час буде доступний виключно в гібридному виконанні. Згідно з офіційною інформацією, він з’явиться на нашому ринку до кінця поточного року.

Подробиці

Новинка являє собою більш масивне авто з трохи незграбним дизайном. Відмінними рисами авто є високий капот, широка решітка радіатора, довгасті діодні фари та збільшені до наступних параметрів розміри:

  • довжина – 4,7 м;
  • ширина – 1,86 м;
  • висота – 1,68 м;
  • колісна база – 2,7 м.

Салон осучасненого CR-V також зазнав змін: виконаний у фірмовому стилі інтер’єр може похвалитися віртуальним щитком приладів, окремим 9-дюймовим тачскріном та кнопками замість важеля КПП. Об’єм багажника в топовій версії сягає 1642 л.

Нова Honda CR-V 2023 для України: ціна та характеристики

Автомобіль оснащений 184-сильним електромотором і бензиновим двигуном на 148 “конячок”, що виконує функцію генератора.

Гібридний Honda CR-V e:HEV здатний розганятися до 100 км/год. за 9,4 сек. і досягати максимальної швидкості 187 км/год. При цьому середня витрата пального становить 5,4 л. на 100 км.

Нова Honda CR-V 2023 для України: ціна та характеристики

Перша доступна комплектація кросовера Honda CR-V іменуватиметься Elegance і пропонуватиметься за ₴1 999 990 зі шкіряним салоном, системою двозонного клімат-контролю, електроприводом сидінь і задніх дверей багажника, камерою заднього виду, панорамним дахом, адаптивним круїз-контролем і набором систем безпеки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: