Армійську вантажівку перетворили на зручний будинок на колесах

Підпишись на нас:

Колись цей автомобіль був військовою вантажівкою Stewart & Stevenson M1079, випущеною в 1998 році. Віднедавна він являє собою абсолютно протилежний і миролюбний вид техніки – будинок на колесах.

Подробиці

За словами власника, він витратив на переобладнання армійської машини в автобудинок близько 105 тисяч доларів. На все про все пішло 468 годин робіт, які він умістив у 36 днів.

Американську армійську вантажівку перетворили на будинок на колесах з інтер'єром Ikea

M1079 належить до класу середніх тактичних машин, які використовують військові. Його потужність забезпечується рядним 6-циліндровим “турбодизелем” виробництва Caterpillar, а також трансмісією Allison.

Американську армійську вантажівку перетворили на будинок на колесах з інтер'єром Ikea

Для того, щоб забезпечити машині максимально прийнятну для такого виду техніки круїзну швидкість (80 кілометрів на годину), чоловікові довелося внести зміни в її передачу, а також диференціали.

Американську армійську вантажівку перетворили на будинок на колесах з інтер'єром Ikea

Але головне розташувалося в його кузові. Машині дістався інтер’єр з усім необхідним для життя, включно з кухнею, імпровізованою спальнею (ліжко опускається зверху), робочим місцем і душовою кабіною з біотуалетом. Меблі для цього закуповували в Ikea.

На догоду своєму хобі автор цього проєкту розмістив у задній частині вантажівки мотоцикл KTM Super Adventure R, який завантажується і вивантажується завдяки складній системі лебідки і рампи.

Найближчим часом творець такого незвичайного будинку на колесах має намір взятися за ще один схожий проєкт, але в його основі буде вже 6-колісна техніка, що дає змогу отримати більше житлового простору.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: