На тестовому заїзді помітили конкурента Skoda Octavia та Toyota Corolla: новий седан Kia K4

Підпишись на нас:

На автомобільному ринку розгортаються нові конкурентні баталії. Особливо це стосується Skoda Octavia та Toyota Corolla, адже в них з’явився конкурент у вигляді нового та недорогого суперника — седана Kia K4. Він вже виїхав на тестування, щоб спробувати підкорити дороги. А це привід для того, щоб показати автомобіль в допрем’єрному форматі.

Новий седан Kia K4

Коли авто вийде на ринок, в деяких країнах може мати змінену назву на Kia Forte/Cerato. Інформацію про новинку повідомили на сторінці kindelauto в Instagram. Традиційно та за класикою жанру автомобіль має скритий кузов — в захисному кожусі. Проте цікавість, звичайно, перемагає. Саме тому фотографії опинилися в мережі.

Інформація про новинку є, але автовиробник Kia ніяк не анонсував її. Спеціально чи ні — невідомо, проте автомобіль майже готовий. Через захисний кожух можна прогледіти кілька цікавих деталей:

  • вертикальна орієнтація передньої світлотехніки;
  • довга горизонтальна смуга задніх ліхтарів;
  • елегантний обтічний силует.

Новинка буде мати на вибір бензинові двигуни з об’ємом 2 л та 1,6 л. Наразі також невідомо чи будуть гібридні варіанти, але велика ймовірність. Офіційна прем’єра Kia K4/Forte/Cerato очікується в 2024 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: