Показали, який вигляд може мати новий бюджетний кросовер Renault

Підпишись на нас:

Румунський автовиробник Dacia, що входить до складу Renault, нещодавно розкрив новий стратегічний план, у рамках якого має намір випустити на світові ринки цілу низку нових моделей. Серед них мають опинитися седан і універсал. Крім того, не виключений варіант із новим кросовером, що має купеподібний силует. Який вигляд може мати такий автомобіль напередодні показав незалежний дизайнер із Бразилії Клебер Сілва.

Подробиці

Представлений на рендерах кросовер носить ім’я C-Neo. Саме так називають весь свій план з випуску майбутніх автомобілів у Dacia.

У Мережі показали, який вигляд може мати новий купе-кросовер Renault/Dacia

На думку автомобільного художника з Латинської Америки, потенційно можливий “паркетник” Renault/Dacia може «успадкувати ДНК», як наступного Duster, так і кросовера Bigster, що готується до виходу в серію.

У Мережі показали, який вигляд може мати новий купе-кросовер Renault/Dacia

Зовні C-Neo має високі шанси перейняти чимало деталей у нещодавно представленого крос-купе Rafale, а також у добре відомого в Україні позашляховика Arkana.

У підсумку новий кросовер з купеподібним силуетом може отримати динамічний візуальний вигляд, ставши “молодіжною” заміною кросоверів Duster і Bigster, що готуються до виходу.

Жодних подробиць про технічну частину C-Neo не наводиться, оскільки поки що проєкт не перебуває навіть на етапі паперового проектування. Проте, якщо йому дадуть “зелене світло”, то новому крос-купе Renault/Dacia дістанеться сучасна модульна архітектура CMF-B, яка в перспективі ляже в основу всіх бюджетних моделей румунського суббренду.

У Мережі показали, який вигляд може мати новий купе-кросовер Renault/Dacia

Але навіть якщо такий кросовер з’явиться на світ, то станеться це ще нескоро. Першими на ринок вийдуть нові седан і універсал Dacia, які зараз носять заводські позначення B1320 і K1320 відповідно. Їхня прем’єра відбудеться у 2026 році. Тож якщо кросовер і з’явиться, то вже після них, тобто не раніше 2027 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: