Французькі компанії відкриють в Україні фабрики та ремонтні центри для військової техніки й зброї, — ЗМІ

Підпишись на нас:

В Україні планують створити підприємства з виробництва зброї та обслуговування військової техніки за участю французької компанії Arquis. Про це повідомляє видання LaCroix.

З цією метою до України прибув міністр збройних сил Франції Себастьян Лекорню. Була проведена зустріч з президентом України Володимиром Зеленським, на якій обговорювали спільне виробництво зброї. Наразі акцент був зроблений на обслуговуванні техніки.

Французький міністр прибув до України не один, а з делегаціями 9 компаній. На порядку денному стояло питання обслуговування техніки, яка була надана Україні. Компанія Arquis створить в Україні майстерню для ремонту бронетранспортерів VAB. До речі, яка саме кількість БТРів була надана Францією не розголошується.

Ще одна компанія Victory взяла на себе відповідальність за створення двох фабрик з 3D-друку для виробництва запчастин. Міністр збройних сил Франції також додав, що Україну необхідно озброїти потужним та новим арсеналом зброї. І в цьому напрямку буде продовжуватися робота та створюватися відповідна інфраструктура. В України вже є для цього все необхідне: авіаційне підприємство «Антонов», ракетне підприємство «Південмаш» або «Мотор Січ». Питання тільки в передачі технологій, як розкриють їх потенціал

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: