Велосипед не трактор, але їздить на гусеницях: новий український винахід (відео)

Підпишись на нас:

Українські винахідники дивують своїми новинками. Блогер Сергій Гордєєв вигадав новий транспортний засіб — велосипед на гусеницях. Оригінально та цікаво. Новий гусеничний велосипед блогер показав на YouTube-каналі The Q.

Сергій Гордєєв відомий своїми винаходами. Велосипед на гусеницях виявився не тільки оригінальним, але ще й стійкішим за класичну модель на колесах. На каналі The Q можна подивитися процес його складання.

В процесі створення

Для створення проєкту було модернізовано велосипедну раму. Мета полягала в розміщенні великого кривошипу. Він відповідає за розкручування ланцюгом гусениці. Майстер видалив деякі зайві для нього деталі з підвіски.

Гусениці були створені також Сергієм. Він їх зібрав самостійно з використанням протекторів від старих шин. Їздити на них комфортно.

Стиль — важливий елемент презентабельності проєкту. Тож всі деталі автор пофарбував в чорний колір. Винахід не тільки цікаво виглядає, але ще є практичним, бо на ньому дійсно можна їздити. Це й довів автор винаходу. Велосипед вийшов досить стійким.

Оригінальний велосипед Сергія Гордєєва

Розробляти маркетингову частину для просування винаходу автор не планує. Він зазначив, що це створено в розважальних цілях. Просто цікаво створювати незвичайні транспортні засоби.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: