Армія США тестує систему націлювання з підтримкою штучного інтелекту для Abrams

Підпишись на нас:

Командування C5ISR з розвитку бойових можливостей армії США оголосило про випробування прототипів нової системи цілевказання під час експериментів Project Convergence 22, які проходили в Каліфорнії.

Подробиці

У прес-релізі центру C5ISR сказано, що під час навчань солдати випробували передову систему цілевказання (ATLAS), яка продемонструвала широкий спектр можливостей автоматичного виявлення цілей, відстеження та звітування під час роботи в реалістичному бойовому середовищі.

ATLAS є спільним проектом Центру озброєнь і Центру командування, управління, комп’ютерів, зв’язку, кіберрозвідки, спостереження та розвідки (C5ISR). Проект передбачає найсучасніші технології, які дозволять створити автоматизовану вежу з керуванням солдатом.

Система наведення на ціль із підтримкою штучного інтелекту використовує передові технології зондування та алгоритми машинного навчання для автоматизації ручних завдань під час пасивного виявлення цілей, дозволяючи екіпажам вразити три цілі за час, який зазвичай потрібен, щоб уразити одну.

Варто зазначити, що вперше опубліковано кадри, на яких показано прототип системи наведення на ціль з підтримкою штучного інтелекту, яка використовується на основному бойовому танку Abrams.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: