Старий Nissan Leaf перетворили на потужний гібрид з двигуном від мотоциклу

Підпишись на нас:

Nissan Leaf може бути одним із найбільш продаваних електромобілів, які коли-небудь вироблялися, але водіння ним ніколи не було особливо веселим чи захоплюючим. Однак завдяки серії диких модифікацій цей конкретний Leaf 2013 року може здивувати.

Подробиці

Як ви можете побачити в відео нижче, цей Leaf був придбаний інженером-механіком Дереком Янгом у США, але він мав серйозну проблему. Деградація батареї. Насправді акумуляторна батарея була настільки сильно зношена, що мала радіус дії лише близько 40 км. Тому, будучи ентузіастом, Янг вирішив капітально відремонтувати Leaf і встановити двигун від мотоцикла Kawasaki Ninja ZX-10R, який зазнав аварії під час вуличних перегонів.

Встановлення такого двигуна в Leaf було непростим завданням. Дійсно, Янгу довелося встановити задній підрамник Lexus IS350 у задній частині Leaf. Це дозволило йому надійно закріпити двигун мотоцикла в багажнику. Все стає ще цікавішим через те, що електричні компоненти стандартної силової установки Nissan все ще працюють.

По суті, Янг зміг змусити двигун мотоцикла працювати разом з електродвигуном і акумуляторною батареєю, перетворивши цей автомобіль на гібрид із повним приводом. Його можна рухати виключно на електричній енергії, у комбінованому режимі з електродвигуном і двигуном, а також у високопродуктивному режимі, який реалізує всю потужність Kawasaki 998 куб.см і 13 000 об/хв.

Янг вніс в автомобіль безліч інших вражаючих змін. Наприклад, передні гальмівні супорти Nissan 370Z і гальмівні диски Ford Mustang. Він також має унікальні бічні повітрозабірники, що стирчать із бічних задніх вікон, а також унікальне заднє антикрило, щоб «приклеїти» шини Nexen до дороги.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: