«Житомиробленерго» відправило десантникам дві партії «Дніпро» МТ-10 та розпочало роботу над новим проєктом для ЗСУ

Підпишись на нас:

«Житомиробленерго» реалізує програму допомоги десантникам на передовій. Вересневий етап був вдалим, адже було відправлено дві партії мотоциклів «Дніпро» МТ-10 з боковим причепом.

Всього було відремонтовано та доставлено десантникам 10 мотоциклів. Ця техніка має суттєві переваги. Вона проста в ремонті та обслуговуванні, а тому на передовій з нею легко справлятися, якщо є хоча б мінімальне розуміння мотоциклів.

«Дніпро» МТ-10 має вагу 335 кг. Завдяки такій вазі, мотоцикл може додатково брати навантаження в 260 кг, використовуватися для транспортування поранених, для розвідки. Мотоцикл працює тихо, а ще він має компактні габарити, тож малопомітний. Для десантників така техніка дуже помічна. Зокрема, на ній можна підвозити боєприпаси на позиції.

Олексій Шекета та партія мотоциклів для десантників

Мотоцикли оснащено карбюраторним 36-сильним двоциліндровим двигуном з максималкою колінчастого валу 5900 об/хв. Маневрує жваво та витривало себе поводить на асфальтових дорогах. Для кращого маскування корпус було перефарбовано в сіро-зелений колір.

Керівник «Житомиробленерго» Олексій Шекета повідомив, що нині підприємство розпочало виробництво для ЗСУ бойових багі. Перші дві машини зійдуть зі стапеля уже на початку жовтня.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: