Одне влучення: український БПЛА «Баба Яга» знищив рашистський БМП

Підпишись на нас:

ЗСУ утилізували російську БМП-3 з важкого дрона типу гексакоптера «Баба Яга». Відеоролик з моментом влучення з’явився в новинних Telegram-каналах.

Одне влучення: український БПЛА «Баба Яга» знищив рашистський БМП
Після вибуху реактивної штурмової гранати від БМП залишились шматки обгорілого металу. По відео видно, що рашист зафільмував на телефон наслідки удару БПЛА. БМП розібрало на частини: башта відлетіла досить далеко від частин корпусу, а траки закинуло на гілки вцілілих дерев.

Пізніше в Telegram-каналі з’явилось відео з підготовкою ЗСУ до запуску ударного дрону. Після цього «Баба Яга» летить до лісової посадки та скидає на техніку окупантів своє корисне навантаження та уражає ціль. Після БПЛА спокійно летить назад до оператора.

Цікаво, що дрон отримав назву від окупантів. По російському телебаченню стверджують, що дрон може забирати з поля бою поранених спеціальними «клешнями».

Дрон «Баба-Яга», як правило, оснащений кількома радіоканалами, захищеними від навігаційних перешкод на різних частотах. При повному завантаженні дрон підіймається не вище 30 метрів і летить зі швидкістю не більше 40 км/год.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: