Доставлені в Україну тягачі DAF XF будуть перевозити нафтопродукти

Підпишись на нас:

Війна спричинила дефіцит паливно мастильних матеріалів, особливо важким для українців було перше півріччя 2022 року, коли масовими ракетними обстрілами ворог знищував Нафтопереробну промисловість України. Тому питання пального гостро стояло для всіх українських водіїв.

Сьогодні, коли ситуація з пальним стабілізувалася, на авторинку великий попит мають автопоїзди для транспортування нафтопродуктів. 

Нещодавно до власника однієї з популярних українських АЗС надійшло три нові сідлові тягачі DAF XF 480. Машини власнику передало офіційне представництво DAF Trucks в Україні. Тягачі будуть працювати у складі напівпричепів-цистерн. 

DAF XF 480 належать до категорії тягачів, що призначені для перевезення небезпечних вантажів. У їх комплектацію входить 13-літровий турбодизельний  Paccar потужністю 480 к. с., що є економічною моделлю та працює в парі з автоматичною коробкою ZF Traxon. Зручна та простора кабіна з високим дахом порадує водіїв європейським комфортом. Зручні сидіння, продумане до дрібниць спальне місце та стильний дизайн – все це створено для того, щоб водій міг відчувати себе якнайкраще. 

Цікавий факт, в Україні в 2022 році сегмент сідлових тягачів зріс у два рази, в той час, коли ринок комерційних автомобілів впав більше ніж на 30%. Згідно офіційним даним, у 2022 році було реалізовано 1,6 тис. нових тягачів, що у 2021 році становило 781 одиницю. Серед відомих марок тягачів, DAF увійшов до п’ятірки лідерів. А вже за підсумками січня 2023 року ця марка в чотири рази збільшила постачання машин в Україну.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: