В США готовлять виплати за переробку бензинових автомобілів на електричні

Підпишись на нас:

У Європейському парламенті нещодавно прийнято відповідні закони, що вимагають водіїв після 2030 року відмовитися від використання паливних двигунів та віддати перевагу електричним. 

Подрбиці

Америка також приєдналася до екологічної ініціативи та планує мотивувати громадян переходити на електродвигуни грошовою винагородою. Такий законопроєкт було зареєстровано сенатором штату Каліфорнія – Ентоні Портантіно. Урядовець пропонує надавати громадянам податкову пільгу 2000 доларів, якщо вони будуть підтримувати екологічну ініціативу. 

Відомо, що у США новий електроавтомобіль коштує в середньому 65000 доларів, що є високою ціною для простих американців, тому податкова пільга має пом’якшити перехід на електродвигуни. 

Пільга у розмірі 2000 доларів не перекриє витрати на переобладнання, адже ціна переходу на “зелені” технології коштує близько 14000 доларів. Та і це не все, адже деяі моделі двигунів не можливо придбати без авто-донора.

Ідею Ентоні Портантіно підтримує Асоціація ринку спеціального обладнання (SEMA), адже надання пільги громадянам Америки стимулює ринок післяпродажного обладнання. Також це створить нові робочі місця у майстернях, що будуть займатися переобладнанням дизельного автомобіля на електричний.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: