Радіоелектронний бойовий комплекс, що знищить цілі на суходолі, в морі, в повітрі та навіть в космосі

Підпишись на нас:

В Іспанії презентували наземний радіоелектронний бойовий комплекс LANDEF для розвідки та протидії повітряним і морським загрозам. Військова виставка відбулася в Толедо та мала безліч цікавих експонатів.

Радіоелектронний бойовий комплекс, що знищить цілі на суходолі, в морі, в повітрі та навіть в космосі
Комплекс LANDEF стане революційним рішенням в своїй сфері. Завдяки унікальній технології установка буде контролювати територію на суходолі, на морі, в повітрі, в кіберпросторі або космосі.

Радіоелектронний бойовий комплекс LANDEF не лише буде відстежувати, а й пригнічувати апаратуру противника. Завдяки спеціальним приладам буде здійснюватись вплив на літаки, кораблі, бронетехніку та ракети противника.
Завдяки електромагнітним хвилям комплекс буде попереджати про загрозу.

За словами Ребеки Лопес, керівниці підрозділу наземної електронної оборони Indra: «система LANDEF допомагає розумно використовувати електромагнітний спектр і ступінь його сумісності з іншими системами та іншою частиною командного ланцюжка».

Завдяки системі LANDEF буде збільшено боєздатність армійських підрозділів. Компанія вже отримала перші заявки на співпрацю. А система дасть змогу обмінюватися інформацією та розробляти спільну оборонну стратегію, що дасть можливість створювати засоби радіоелектронної боротьби.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: