BYD показує розкішний електричний SUV з дизайном Land Rover Defender

Підпишись на нас:

Обіцяний суббренд BYD випустив свій перший автомобіль Yangwang U8, міцний на вигляд позашляховик у формі Land Rover Defender, але з чотирма електродвигунами.

Подробиці

Звіти про презентацію в Китаї демонструють дизайн автомобіля із блискучою решіткою радіатора, фарами, схожими на Nissan Patrol, прямокутними колісними арками з металевими пухирями, аеродинамічними дверними ручками та масивною D-подібною стійкою перед дверима багажника. Запасне колесо винесене на задню дверку.

Yangwang U8

Але замість того, щоб бути повністю схожим на Defender, він більше схожий на майбутній повністю електричний Mercedes-Benz EQG.

Yangwang U8

Повідомляється, що новий Yangwang U8 використовуватиме власну чотиримоторну систему EV, використовуючи чотири (захищені IP68) електродвигуни для прямого приводу кожного колеса та центральний блок керування.

Така система теоретично дає вам набагато швидший і точніший розподіл крутного моменту і навіть здатність зробити розворот на 360 градусів на місці.

Yangwang U8

У перекладі слайдів від BYD зазначено, що максимальна потужність системи становить приблизно 1100 к.с., що забезпечує розгін 0-100 км/год приблизно за 3 секунди.

Природно, він використовуватиме один із внутрішніх акумуляторів BYD Blade. Досі батареї Blade використовували хімію LFP.

В BYD не розкривають поки що, як буде виглядити салон автомобіля, але бренд Yangwang розроблений, щоб бути «розкішною пропозицією».

Хоча під час презентації не було жодної згадки про ціну, очікується, що він коштуватиме близько 1 мільйона юанів (213 000 доларів), що робить його величезним кроком вперед для BYD.

BYD може бути одним із найамбітніших, але він не буде першим китайським автовиробником, який створить елітний бренд, орієнтований на SUV. У Great Wall Motor їх два: Wey і Tank, а у Chery є бренд Jetour.

Занадто рано говорити, чи BYD зрештою випустить Yangwang за межами Китаю та на ринки з правостороннім кермом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: