Втрати окупантів зростають: артилерія вражає 90% сил противника

Підпишись на нас:

Згідно офіційних даних Генштабу Сили Оборони України від початку повномасштабного вторгнення знищили в сотні більше одиниць техніки противника, ніж втратили.

Втрати окупантів зростають: артилерія вражає 90% сил противника
Наразі ключовою ланкою в обороні ж артилерія. Системи беруть на себе 90% вогневого ураження сил та засобів противника. Такими даними поділився начальник Головного управління Ракетних військ і артилерії та безпілотних систем Генштабу ЗСУ бригадний генерал Сергій Баранов.

Завдяки пакету допомоги країн-союзниць, ЗСУ мають змогу цілити у ворога з американських HIMARS та M270, в також західних зразків 155-мм артилерійських систем. Ці системи дали змогу вражати цілі на великих відстанях.

Тепер артилеристи дуже ювелірно відпрацьовують по цілям противника, як на передовій, так і в тилу, наголошує генерал. Цьому сприяють і високий рівень підготовки наших бійців, і сучасні технології в оборонній сфері.

Втрати окупантів зростають: артилерія вражає 90% сил противника

Якщо спиратись на офіційні дані порталу Oryx, то з лютого 2022 року було зафіксовано на фото та відео, що РФ втратила ледь не вдвічі більше буксированої артилерії (Towed Artillery), майже у два з половиною рази більше самохідної артилерії (Self-Propelled Artillery), і у понад п’ять з половиною разів більше – ракетних систем залпового вогню (Multiple Rocket Launchers).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: