Непереможність армії РФ — міф: дані про втрати сучасних ворожих танків

Підпишись на нас:

Друга армія світу, якою себе називають ЗС РФ, потерпає від суттєвих втрат своєї бойової техніки. Останні уточнені дані демонструють, що за літо 2023 року ворожа армія втратила 23 одиниці танків Т-90М «Прорив». Про це в своєму Telegram-каналі розповів Олександр Коваленко — військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив».

Аналітик назвав конкретні цифри. 12 танків Т-90М було знищено, а 10 пошкоджено. Зокрема, ЗСУ вдалося один танк затрофеїти. Олександр Коваленко зазначив, що це є офіційно підтверджені дані. Насправді, цифри можуть бути на фронті значно більші.

Українські підрозділи мають також втрати, зазначив оглядач. Було знищено 6 танків  Leopard-2 та 12 пошкоджено. Також було знищено одну одиницю Challenger-2. Олександр Коваленко звертає увагу на відмінність пропорцій знищених танків щодо пошкоджених.

Генеральний штаб ЗСУ надав дані про загальні втрати танків. Станом на 6 жовтня 2023 року ворожа армія втратила 4777 танків. Є навіть момент, коли було знищено за добу відразу 20 одиниць.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: