Toyota Corolla 2005 року зробили схожою на більш сучасний Lexus CT 200h

Підпишись на нас:

Lexus є преміальним брендом Toyota, і власник Corolla з Філадельфії вирішив оновити свою автівку за допомогою переднього навісу від Lexus CT 200h і великих легкосплавних дисків.

Подробиці

Модель почала своє життя як скромний седан Corolla дев’ятого покоління 2005 модельного року. Це покоління продавалося з 2003 по 2008 рік. Незважаючи на те, що хетчбек Lexus CT 200h є пізнішою моделлю, виробленою між 2010 і 2022 роками, «трансплантація» передньої частини виглядає напрочуд гармонічною. Майте на увазі, що компактний хетчбек від Lexus мав тісні зв’язки з Toyota Corolla одинадцятого покоління / Toyota Auris другого покоління, поділяючи його основи з їхніми гібридними варіантами.

Toyota Corolla

Взяті від Lexus частини включають весь передній бампер із фірмовою решіткою радіатора, фари та капот. Крім того, передні крила були модифіковані, щоб поєднати ширшу лицьову частину CT 200h із менш рельєфними дверима Corolla. Решта кузова залишається стандартною, за винятком спортивних бічних порогів і подовжувачів заднього бампера. Нарешті, до дверей багажника додали антикрило. Що дійсно цікаво, власник не хотів заплутувати людей, поставивши значок Lexus , тому авто зберіг оригінальну емблему Toyota.

Toyota Corolla

Окрім помітних змін у передній частині, родзинкою цієї тюнінгованої Corolla є легкосплавні диски. Не стільки через їхню семиспицеву конструкцію, скільки через ультранизькопрофільні шини, які виглядають як тонкі шматочки гуми. Колісні арки Corolla дуже з великим натягом вмыщують ці колеса, що, безумовно, вплине на комфорт їзди.

Toyota Corolla

Toyota Corolla дев’ятого покоління була оснащена 1,8-літровим двигуном, який передавав потужність на передню вісь через автоматичну трансмісію CVT. Власником вказано, що цей екземпляр має 116 000 миль (186 683 км) на одометрі та в цілому залишається в хорошому стані. Ми не маємо інформації про будь-які механічні оновлення разом із зміною зовнішності Lexus, але, схоже на те, що підвіску в авто опустили.

Lexus Corolla виставлений на Facebook Marketplace за 6800 доларів, причому поточний власник чітко дав зрозуміти, що ціна питання не підлягає обговоренню.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: