Експерти назвали найнадійніші і «найкращі» компактні автомобілі

Підпишись на нас:

Надійність завжди була одним із головних пріоритетів для покупців як нових, так і старих автомобілів. Розібратися в тому, які машини можна вважати найбільш прийнятними в цьому плані станом на 2023 рік вирішили журналісти американського фінансового порталу “Yahoo.Finance”. У своєму дослідженні вони спиралися на інформацію від авторитетного агентства “J.D.Power”.

Подробиці

У категорії “Найкращий компактний автомобіль” з точки зору надійності першість здобув Kia Forte (він же Kia Cerato). Корейську 4-дверку крім відсутності серйозних технічних проблем хвалили за просторий салон і доступну ціну.

У номінації “Найкращий середньорозмірний автомобіль” переможцем виявився Kia K5, а “Найкращим невеликим кросовером” став Toyota C-HR.

Компактним кросовером з найвищим рейтингом надійності виявився Kia Sportage, а середньорозмірним SUV – Chevrolet Blazer.

У класі великих позашляховиків найкращим вибором для покупки американські аналітики назвали Chevrolet Tahoe, а в категорії мінівенів – Toyota Sienna.

Найкращим середньорозмірним пікапом за показником надійності став Toyota Tacoma, тоді як у більш великорозмірному сегменті перша сходинка дісталася GMC Sierra.

У коментарях до цієї публікації користувачі активно критикують опублікований рейтинг, дивуючись з того, як автомобілі Kia можуть бути надійнішими за Toyota і Honda, а також висловлюючи незгоду з тим, що в ТОП-і не виявилося жодної моделі Lexus.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: