Українські бійці подзвонили до керівників «Уралвагонзаводу» в РФ з претензіями щодо технічного стану трофейних танків

Підпишись на нас:

Танки російського виробництва доводиться постійно ремонтувати українським танкістам, які воюють на Донбасі. Вони трофейні, але й сил в них треба вкладати чимало, щоб вони були корисними на фронті, а непросто купою металобрухту.

На танки Т-72 Б3M, що випущені УВЗ у 2021 році, вирішив поскаржитися командир бронегрупи К2 54-ї бригади з позивним «Кочевник». Він подзвонив на завод «Уралвагонзаводу» та виказав свої зауваження та скарги.

Подробиці

Військовий з позивним «Кочевник» зателефонував до двох найвпливовіших керівників заводу. Не питайте, де він взяв контакти, бо мова не про це. Суть телефонної розмови була зведена до наступного, що танки беруть участь у боях на Донбасі, а командиру вже набридло слухати скарги на техніку та її постійні технічні несправності.

Для правдоподібності розмова велася мовою співрозмовників. Командир емоційно висловив зауваження та прохання «накрутити хвости» начальникам цехів, конструкторам, бо через їхні недоробки неможливо воювати, бо доводиться ремонтувати по 20 годин.

Розмова велася з Андрієм Олексійовичем Абакумовим, донедавна генеральним директором АО «УВЗ-Транс», а нині ніби т.в.о. самого генерального «Уралвагонзаводу». А другим співбесідником був Олександр Потапов — очільник УВЗ.

Розмова завершилася тим, що «Кочевник» сподівається на наступне: бронегрупа К2 ЗСУ надалі зможе ефективно використовувати трофейні або захоплені танки, щоб вони були в доброму технічному стані.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: