Tesla готує модель за 25 000 доларів, яка схожа на Cybertruck

Підпишись на нас:

Tesla оновила Model 3 і почала продажі Cybertruck, а значить у компанії вивільнилися ресурси для завершення розробки «найважливішого автомобіля» – його вартість становитиме лише 25 000 доларів. Для електромобіля це дуже дешево.

Подробиці

Нещодавно опублікована Уолтером Айзексоном біографія Ілона Маска підказує, які моделі електромобілів будуть випущені Tesla найближчим часом. Це, наприклад, роботаксі та найдоступніша за ціною модель, дизайн якої буде натхненний пікапом Cybertruck.

За словами Айзексона, Маску представили концепт автомобіля вартістю 25 000 доларів та роботаксі – ще у лютому 2023 року. Дизайн машин у книзі описаний як «футуристичний, подібний до Tesla Cybertruck». А у роботаксі немає кермового колеса та педалей.

Ілону Маску, як повідомляється, дизайн сподобався:

«Коли один із них з’явиться з-за рогу, люди подумають, що бачать щось із майбутнього», – сказав Ілон Маск.

Прочитавши всі ці описи, художник з Італії уявив, як могли б виглядати ці електромобілі.

Tesla готує модель за 25 000 доларів, яка схожа на Cybertruck

Tesla приділить особливу увагу аеродинаміці, що має збільшити запас ходу електромобіля на трасі. Модель стане субкомпактом і займе місце в лінійці нижче за Model 3, але вона не називатиметься Model 2, про що попереджав сам Ілон Маск.

Новинку оснастять акумулятором ємністю 53 кіловат-години. Тобто очікується, що запас ходу машини складе близько 400 км.

Очікується, що Tesla розпочне виробництво новинки наприкінці 2024 – на початку 2025 року на заводі Giga Texas в Остіні. Вироблятиметься вона і в Китаї, і в Мексиці, а також, можливо, в Індії, де Tesla також планує побудувати завод.

Джерело:Insideevs

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: