Метінвест створює муляжі техніки та спеціальні укриття для фронту: як виглядає «сталева» допомога

Підпишись на нас:

Укріплення та укриття бувають різними, а тому наші хлопці на передовій почали отримувати спеціальні конструкції для захисту особового складу та техніки. Це «ловці ланцетів», котрі є своєрідним пересувним укриттям завдовжки 10 метрів. Сталевий каркас маскується камуфляжною сіткою. Над створенням конструкції працюють фахівці компанії Метінвест, в рамках мілітарної ініціативи «Сталевий фронт» Ріната Ахметова.

Метінвест створює муляжі техніки та спеціальні укриття для фронту: як виглядає «сталева» допомога

Ці універсальні конструкції можуть використовуватись для будь-яких цілей: маскування позицій, техніки чи пересування особового складу.
Ці «ловці» вже зарекомендували себе як надійний захист. На фронт відправили понад 30 подібних укріплень.

«Сталь Метінвесту рятує та захищає. Від початку війни це були бронежилети, потім – сталеві укриття, додаткове бронювання, макети військової техніки, тепер — сталеві «ловці ланцетів» для техніки. Усі знають, що наш ворог підступний. Тому Метінвест поставив собі завдання — допомогти нівелювати його козирі», — коментує виріб операційний директор Метінвесту Олександр Мироненко.
Також в щоденний план підприємства входить виготовлення
макетів техніки, які стають мішенями для ворожих ракет. Нагадаємо, що на початку повномасштабного вторгнення російська армія знищувала саме склади з муляжами, а справжня техніка була відігнана у більш непримітні місця.

Метінвест створює муляжі техніки та спеціальні укриття для фронту: як виглядає «сталева» допомога

На фронті вже знаходиться близько 250 муляжів, котрі настільки реалістичні, що можуть випромінювати тепло, а тому окупанти не сумніваються в їх справжності.

Нагадуємо, що Метінвест вже допоміг ЗСУ та українцям на 4 мільярди гривень. Підприємство виготовляє і броньовані щити для машин, і бліндажі, а також купує автомобілі, дрони, тепловізори тощо.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: