В США виявили, що танки Abrams не відповідають умовам сучасної війни: названо причину

Підпишись на нас:

Повномасштабне російське вторгнення в Україну дало поштовх до перегляду звичних уявлень про ведення війни. Таких висновків дійшли американські генерали та військові експерти зі США.
Через появу великого асортименту БПЛА, військова стратегія змінила свій хід. Тепер фахівці навіть не впевнені, що танки залишаться основною силою сухопутних військ.

В США виявили, що танки Abrams не відповідають умовам сучасної війни: названо причину
Протягом останніх 20 місяців війни в Україні західні аналітики спостерігали, як баражуючі боєприпаси знищували масивні та дорогі танки, а також за тим, як важка бронетехніка зазнає труднощів з маневруванням.

Висновок, котрий зробили фахівці є невтішним, танки Abrams стали більш вразливими через загрозу БПЛА.
Через це чергова модернізація (ОБТ) M1 Abrams більше не відбудеться. Відставний генерал армії США Бен Ходжес вважає, що танк Abrams «з усіма його прикрасами на капоті» став занадто важкий та громіздкий для сучасного поля бою.

Тепер військові зосереджені на укріпленні захисту танка з повітря. Міністр армії Крістін Вормут зазначив: «Заяви про те, що ми бачимо кінець цінності танків, були дещо передчасними, але боєприпаси, здатні пробити верхню частину бронемашин і танків, залишаються проблемою. Ми працюємо над створенням можливостей для захисту від цього».

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: