Кузов стійкий до корозії, ресурс мотора 400 000 км: надійний універсал, який стане альтернативою кросоверу

Підпишись на нас:

У засиллі кросоверів ми, здається, стали забувати, що таке по-справжньому практичний автомобіль, при цьому не позбавлений чарівності. Універсали за багатьма параметрами цілком порівнянні з кросоверами, а подекуди навіть кращі. Наприклад, за схожих габаритів об’єм багажника в універсала буде більшим, ніж у кросовера, а навантажувальна висота – нижчою.

Один із гідних варіантів – це Opel Astra покоління H. Цікава річ: з одного боку, вважається, що з цією моделлю компанія позбулася реноме ненадійної марки, а з іншого – нещодавно у Великій Британії Astra H очолила рейтинг ненадійних машин. Це протиріччя можна пояснити тим, що ідеальна Астра з пробігом має неоднозначний характер основних агрегатів.

Міцний кузов, ресурс мотора 400 тисяч км: хороша заміна кросоверу за 800 т.р.

Об’єм багажника – 500 л, кліренс 160-165 мм

Оптимальні поєднання давно знайдено. Атмосферники 1.6 (115 л.с.) та 1.8 (140 л.с.) у покоління H цілком благополучні і ходять до 400 тисяч км. Однак механічна п’ятиступка F17/F13 слабка підшипниками, момент двигуна 1.8 іноді приводить її до ремонту ще до 100 000 км. Так що потужніший двигун краще брати в парі з автоматом (тут ще застосовували чотириступінчастий японський Aisin). Але в жодному разі не з вкрай невдалим роботом, що з’явився з 2011 року.

Міцний кузов, ресурс мотора 400 тисяч км: хороша заміна кросоверу за 800 т.р.

Однозначні переваги Opel Astra H:

  • метал кузова відмінно протистоїть корозії;
  • дуже міцна підвіска;

Найімовірніше, за суму до 10000 доларів ви знайдете машину 2015-2017 років випуску з пробігом понад 150 тисяч км, але трапляються і менш заїжджені екземпляри.

Інші недорогі універсали з пробігом, які здатні замінити компакт-кросовер

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: