У Туреччині будинок став на припарковані авто

Підпишись на нас:

Нещодавно світ сколихнула трагедія в Туреччині та Сирії.. Потужний землетрус магнітудою 7,8 бала спричинив зсув тектонічної плити. За оцінками експертів, землетрус дорівнював сотням атомних бомб, а аварійні служби більше 10 днів ліквідовують наслідки цього стихійного лиха. На жаль, жертвами катастрофи у двох країнах стало більше 41000 осіб, а постраждалі до цих пір приходить до тями.

В інтернеті з кожним днем з’являються все нові та нові фотографії наслідків катастрофи. Так на днях з’явилося фото з будинком, що став на автомобілі. Фотознімок зроблено у турецькому місті Адіаман. Від сили землетрусу будинок став на припарковані поруч авто. На щастя, в це час в автомобілях не перебували люди. Але зрозуміло, що відновленню автівки, як і десятки тисяч інших, не підлягають.

Скільки знищено та пошкоджено об’єктів внаслідок цього землетрусу зараз невідомо.
Рятувальні роботи, заявили в ООН, добігають кінця. За останніми даними, до 5,3 мільйона людей в Сирії залишуться без даху над головою, а 900 тисяч терміново потребують гарячої їжі. Згідно даних ВООЗ, від землетрусів постраждало майже 26 мільйонів людей.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: