“Спецбудмаш” презентував новий цікавий автомобіль

Підпишись на нас:

Автопромисловість в Україні, не дивлячись на війну, продовжує забезпечувати міста країни спеціальною технікою: автобуси, тролейбуси, комунальна техніка.

Так днями вітчизняний “Спецбудмаш”, виробник дорожньої та комунальної техніки, презентував сміттєвоз бічного розвантаження на шасі JAC N120. Це перша машина в своєму роді. Вона має можливість обслуговування контейнерів стандартної ємності від 0,75 до 1,1 м куб. Це зробить всі процеси автоматизованими та допоможе уникнути ручної праці. Усі процеси виконуються водієм, який керує навантаженням-розвантаженням. Об’єм кузова становить 11,5 м куб., а коефіцієнт ущільнення 4:1. За один раз можливо перевезти до 2950 кг відходів. Вантажопідйомність маніпулятора – 700 кг. Шасі JAC N120 оснащене 3,8-літровим турбодизельним двигуном потужністю 170 к. с. Зручна та автоматизована кабіна має додаткове утеплення, оснащена кондиціонером та підігрівом дзеркал заднього виду.

Наразі невідомо скільки таких машин виготовлено та планується вивести на вулиці України. Також не розголошується скільки може коштувати такий сміттєвоз. У 2023 році перші такі машини з’являться на вулицях столиці, а потім і в інших містах України.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: