Ремонт на лінії фронту: як військові відновлюють західну техніку в екстремальних умовах

Підпишись на нас:

Україна отримала чимало видів техніки. Вагома частина всього озброєння – це сучасна техніка, котра потребує особливого обслуговування. Наприклад, Велика Британія передала Україні озброєння на мільярди доларів: Husky, Mastiff та Oshkosh.

Ремонт на лінії фронту: як військові відновлюють західну техніку в екстремальних умовах
Але ж як наші військові в польових умовах ремонтують техніку? На це питання дав відповідь пан Сергій, котрий стоїть на ремонті машин. Техніка ремонтується за декілька кілометрів від лінії зіткнення, адже тягти її дальше – немає сенсу, адже бували дні, коли на день доводилось оглядати до 10 машин.

Для аналізу пошкоджень військові мають спеціальний діагностичний компʼютер, який може проаналізувати різні вузли машини, наприклад, двигун, інші агрегати машини, автоматична КПП тощо.

Найбільше пошкоджень техніка зазнає від мін, влучання протитанкових керованих ракет, чи уламкових ушкоджень. За словами ремонтної бригади, наразі в них є всі інструменти, щоб техніка за лічені дні була повернена на поле бою.

Нещодавно було підбито Mastiff. На щастя, екіпаж не постраждав. Сама ж техніка отримала пошкодження патрубка, роздавальної коробки та інші.

Ця машина є дуже витривалою. Ті, хто бере участь у штурмах, кажуть, що вона сягає 90 %. Якщо порівнювати з БТРом, у якого цей показник становить 10 % — різниця суттєва.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: