Мерседес Гелентваген перетворили на пікап

Підпишись на нас:

Коли ви уявляєте Mercedes, то скоріш за все це точно не пікап. В часи, коли G63 AMG 6×6, а також більш масовий X-Class з’явилися на ринку вони виглядали автентично. Хоча обидві ці моделі знято з виробництва, Pit26 Motorsports відроджує їх, створюючи абсолютно новий пікап з основою від G550 і G63 2019-2023 років.

Подробиці

Перетворення позашляховика на пікап виглядає досить божевільним: компанія видаляє кілька компонентів і «потім розрізає автомобіль прямо за задніми сидіннями». Потім вони подовжують шасі на 508 мм, перед тим як огородити кабіну та додати відкритий багажник. Останні виготовлені з використанням запчастин OEM, і це допомагає надати автомобілю автентичної «естетики G-класу».

Зважаючи на це, Pit26 додає оновлену підвіску, яка включає нові верхні та нижні важелі керування, «міцний поворотний кулак», а також спеціальні амортизатори та котушки Bilstein. Портальні осі також були змінені, а задня вісь отримала «повну опору нижньої частини для додаткової міцності та жорсткості». Сюди додається набір 18- або 20-дюймових коліс, які взуті в 38-дюймові шини Toyo.

В Pit26 кажуть, що зміни призвели до збільшення дорожнього просвіту майже на 229 мм. Однак модель зберігає «заводську геометрію керма та кут підвіски» для заводського комфорту.

Авто оснащено спеціальним переднім бампером із вбудованою лебідкою. До нього додається задній бампер із високим кліренсом і повнорозмірним кріпленням для запасного колеса.

Клієнти також зможуть замовити тент на даху, багажник на даху з допоміжним освітленням, спеціальну вихлопну трубу та електричні бічні підніжки. Крім того, бампер можна модернізувати за допомогою подвійного кріплення для велосипедів або рішення для зберігання вантажу від TruckVault. Також в тюнінг-ательє провели налаштування продуктивності та оновили гальма, хоча вони не вдавалися в деталі.

Ціна починається від 385 000 доларів США, а для створення вантажівки, яку ви бачите на фото знадобилося понад 1100 людино-годин.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: