США в роздумах про «зайву» зброю на складах: де вона знаходиться та кому віддати

Підпишись на нас:

В США планують провести ґрунтовну ревізію запасів зброї. Керівництво американської армії заявляє, що є критична необхідність в оновленні баз даних, бо вони не знають місце її знаходження. Зброя є, вона не потрібна, а де поклали не пам’ятають. Такі цікаві справи.

Заступник міністра Армії США Гейб Камарільо розповів виданню Defense One, що вони дійсно не знають, де є зайве обладнання, але воно є. Окрім того, невідомий його стан. Начальник штабу Армії США генерал Нерді Джордж також підтвердив це, наголосивши, що зараз проводиться робота в цьому напрямку. Необхідно позбутися зайвої зброї, провести каталогізацію в цифровому форматі.

В Держдепартаменті США відзначили, що зайве обладнання та зброю можна за символічну ціну продати або віддати просто так — безоплатно в рамках підтримки цілей національної безпеки та зовнішньої політики США.

Якщо на армійських складах США знайдеться низка різних зразків ОВТ, які могли були б передані Україні, це було б добре. Питання в тому, щоб це дійсно можна було використовувати та все було боєздатним.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: