В Україну привезли найдорожчий кросовер від BMW за 8,3 млн грн та витратою палива 1,7 л на 100 км

Підпишись на нас:

Зовсім скоро шанувальники бренда BMW побачать в Україні новинку. Про це повідомив сайт «ТопЖир». Було помічено, що дорогою їхав автовоз, на якому везли новий BMW XM Label Red.

Новий кросовер став ще більш потужним, екстравагантним та ексклюзивним. Це одне з найдорожчих авто в модельній лінійці німецького виробника. Кросовер оснащено твін-турбо двигуном V8 об’ємом 4,4 л та електромотором. Сумарно вони видають 748 к.с. та крутний момент 1050 Нм. Вага становить 2,7 т.

BMW XM Label Red

BMW XM Label Red швидкий, адже він може розігнатися до 100 км/год всього за 3,8 секунди. Максимальна швидкість становить 250 км/год. Оснащений повним приводом з активним диференціалом, адаптивними амортизаторами та керованими задніми колесами. Диски 21 дюйм.

BMW XM Label Red

На електротязі може проїхати до 83 км. В новинці радує розхід палива, який становить всього 1,7 л на 100 км в комбінованому циклі.

BMW XM Label Red шикарний. Для оздоблення салону та інтер’єру використано шкіру та карбон. В Україні придбати кросовер можна буде за ціною від 8,3 млн грн.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: