Десантники показали САУ Caesar в дії: знищення окупантів за 1 хвилину (відео)

Підпишись на нас:

ЗСУ має на озброєнні САУ Caesar французького виробництва. Спершу їх Данія замовляла для власної армії, а потім передала Україні. Ними опікується 148-а окрема артилерійська бригада. Десантники розрахунку показали відео з роботою САУ, яке опубліковане на сторінці пресслужби військових в мережі Facebook.

В дописі бійці написали, що російські окупанти можуть залишитися в Україні виключно у вигляді добрива, але ніяк інакше. САУ Caesar оснащена автоматизованими системами, тому весь цикл дій відбувається дуже швидко.

Схема дій наступна. Десантники з САУ приїжджають на позицію, розгортаються та вводять у бортовий компʼютер координати. Далі справа за автоматикою. Гармата налаштовується в потрібному напрямку та веде стрільбу. На все про все всього хвилина. Для САУ потрібно 5 бійців.

Нагадаємо, що Данія робила замовлення двох версій САУ. І всі вони були передані Україні. Французька версія та модифікація для Данії дещо відрізняються. Насамперед, базовим подовженим шасі на базі Tatra T-815-7 чеського виробництва. Дальність ураження складає 40-42 км за умови використання активно-реактивних боєприпасів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: