Як виглядає Skoda Octavia А7 з пробігом 1 000 000 км

Підпишись на нас:

Автомобіль має такий відмінний вигляд, який не мають деякі автомобілі в Україні з пробігом 150 000 кілометрів. 

В Німеччині на продаж виставлено автомобіль Skoda Octavia, що має пробіг 1 000 000 км, якщо бути точнішим, то – 980 616 км. Незважаючи на таку вражаючу цифру, автомобіль знаходиться у відмінному стані, адже з моменту придбання у 2014 році, власник слідкував за станом автомобіля та систематично проводив техогляд. 

Skoda Octavia A7 у версії Scout з кузовом універсал за 9 років проїхала 1 000 000 км та фактично не змінилася зовні, що є неймовірним. Якщо заглянути в салон автомобіля, то можна помітити потертості, пом’ятості та інші дефекти, які є незначними для такого пробіга. 

Власник Skoda Octavia Scout розповів, що щоденно користувався своїм авто в особистих справах та по роботі. За словами водія, протягом місяця він проїжав близько 9,8 тис. км., користувався при цьому автобанами та їздив на великій швидкості.  

Під капотом Skoda Octavia A7  має 2,0 літровий турбодизель на 184 л.с., що працює в парі з 6-ступінчастою DSG та повнопривідною трансмісією. За словами власника, за весь час їзди нарікань на коробку, двигун чи ходову не було.

Зараз Skoda Octavia Scout виставлена на продаж на одному з німецьких автосайтів за 9500 євро. Нагадаємо, що не всі автомобілі можуть похвалитися тим, що змогли подолати відмітку в 1 мільйон кілометрів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: