Британська компанія створює електричну вантажівку WEVC eCV1: міні-копія Tesla Semi

Підпишись на нас:

Китайські автовиробники заслужили репутацію «запозичиченців дизайнів», але навіть західні фірми роблять подібні речі, що і засвідчила британська Watt Electric Vehicle Company (WEVC). Їхній перший автомобіль був натхненний Porsche 356 1955 року, а другий — Tesla Semi (не кажучи вже про схожість емблеми з емблемою Mitsubishi).

Подробиці

Модель, відома як eCV1, представлена ​​як «легкий і ефективний симбіоз шасі з кабіною, який стане основою для електричних легких комерційних автомобілів наступного покоління». Автомобіль схожий на Tesla Semi.

Tesla Semi
Tesla Semi
WEVC eCV1
WEVC eCV1

eCV1 оснащений вертикальними фарами з боковим акцентом, який починається біля стійки і звужується до верху. Ми також бачимо бічні дзеркала камери, схожі на крила, які повторюють ті, що були на оригінальному концепті Tesla Semi, хоча там вони були зсунуті вперед.

WEVC не вказав багато інформації про транспортний засіб, але зазначив, що eCV1 має центральне водійське сидіння та може бути встановлено до трьох місць загалом. Компанія зазначила, що транспортний засіб має «простір над головою на повну висоту, що полегшує вхід і вихід, а також опцію «прохідної кабіни», яка ідеально підходить для міських транспортних засобів доставки».

Специфікації здебільшого залишаються загадкою, але компанія заявила, що eCV1 построєний на архітектурі PACES, яка підтримує конфігурації переднього, заднього та повного приводу. В WEVC використовують систему «елемент-шасі», у якій батареї вбудовані в конструкцію шасі, а не в окремий акумуляторний блок. Компанія каже, що це оптимізує жорсткість, мінімізує вагу та максимізує корисне навантаження.

WEVC eCV1 WEVC eCV1

В WEVC також повідомили, що автомобіль важить лише 1750 кг і оснащений акумулятором ємністю 110 кВт/год, який забезпечує запас ходу до 467 км. Звичайно, ці цифри будуть відрізнятися залежно від конфігурації.

Компанія передбачає виробництво до 5000 автомобілів на рік і повідомила, що ми можемо очікувати додаткових деталей у найближчі місяці.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: