Представлено гарнітуру Honeywell 360 для водіїв бронетехніки: огляд 360 градусів

Підпишись на нас:

Водії бронетехніки отримають новий девайс, який зробить керування ще ефективнішим та зручнішим. Військовий технічний гігант Honeywell на американській AUSA розробили нову гарнітуру, яка допомагає збільшити огляд в 360 градусів. Про новинку детально можна прочитати на офіційному сайті виробника.

Honeywell 360 представляє собою проєкційний модуль, який має особливу конструкцію. При її використанні водії не відчуватимуть заколисування або нудоту. Гарнітура здатна імітувати природний зір. Окрім того, має високу роздільну здатність та надмалу затримку зображення.

Гарнітура конектиться з системою танку «Абрамс». Наразі Honeywell 360 представлена тільки для військової бронетехніки. Виробник планує в майбутньому розробити аналогічну модель і для гірничодобувної промисловості, пожежників та ін.

Гарнітура встановлюється на шоломі у вигляді дисплея. Він в режимі реального часу використовує сигнали зовнішніх камер для створення зображення змішаної реальності. Так оператори отримують інформацію з датчиків, які є в їх безпосередньому полі зору.

Honeywell 360 представлена у вигляді прототипу. Розробники кажуть, що кілька військових компаній вже використовують її. Вдосконалення ще продовжуються разом з паралельними тестуваннями на бойових джипах Humvee.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: