Три способи почистити автомобільні фари в домашніх умовах

Підпишись на нас:

Полірування автомобільних фар допомагає позбутися невеликих тріщин, подряпин, помутніння. Через ці недоліки вони гірше світять, а промінь стає дещо тьмяним. Щоб «очі» добре бачили, фари можна почистити в домашніх умовах. Це актуально для тих водіїв, які не готові наразі викласти кілька тисяч за професійне виконання цієї процедури. Інформацією про методи поділилися журналісти порталу OBOZ.UA.

Харчова сода і WD-40

Ефект полірування досягається саме з цими двома засобами в поєднанні. Буде ефект 2 в 1, адже одночасно можна і бруду позбавитися, і відбілити поверхню, відполірувати її. З зазначених компонентів потрібно зробити пасту. Нанесіть її на поверхню фар та потріть. Найкраще це робити серветкою з мікрофібри. Не стирайте її одразу. Нехай кілька хвилин постоїть, а потім змийте її водою.

Зубна паста

Найпростіший та найдоступніший засіб. Просто нанесіть пасту на фару, потріть мікрофіброю та через кілька хвилин змийте. Дешево та сердито — саме про цей засіб. Головне, що досить дієво.

Набір для чищення фар

Такий можна придбати в спеціалізованому магазині. В склад набору входить поліроль, очищувач, скребки, серветки та інші допоміжні матеріали. Таким дійсно зручно користуватися, адже у вас вже все є підготовлено.

В середньому полірування фар коштує від 600 грн до кількох тисяч в залежності від встановлених цін на СТО. Набір для полірування можна знайти від 400 грн, але кращі коштують від 700 до 1500 грн. В дорожчому сегменті переважно використовують засоби для хімічного полірування, а в дешевших — за допомогою пасти, полірувальних дисків та з нанесенням потім захисної рідини.

Нехай фари вашого автомобіля світять чітко та яскраво, а метод полірування вибирайте самостійно. Якщо у вас немає часу займатися такими процедурами самостійно, тоді просто відвезіть авто до професійних майстрів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: