Колишній дизайнер Rolls-Royce допоміг китайському виробнику створити розкішний позашляховик

Підпишись на нас:

Деталі та зображення нового Hongqi HS3  з’явилися в Китаї напередодні очікуваної світової прем’єри позашляховика на автосалоні в Шанхаї в квітні, а внутрішній запуск запланований на другу половину року.

Подробиці

Як і в багатьох сучасних моделях Hongqi, передня частина HS3 вражає. Певною мірою вона трохи нагадує мову дизайну сучасних автомобілів Rolls Royce. Ця схожість не повинна дивувати, оскільки дизайнерський підрозділ китайської компанії з 2018 року очолює Жиль Тейлор, колишній дизайнер Rolls Royce Cullinan.

Hongqi HS3

Решітка радіатора одразу впадає в очі. Вона має сріблясті елементи, розташовані вертикально. Також представлена ​​пара фар у формі клешень омара. Фари з’єднують з решіткою радіатора товсті сріблясті акценти.

Виразний зовнішній вигляд позашляховика продовжується в задній частині, де також видно задні ліхтарі у формі клешень омара, які мають темне, димчасте покриття. Також виділяється задній бампер зі сріблястими вставками та сріблястими вихлопними трубами.

HS3 має подібні до BMW X3 габарити: довжина 4655 мм, ширина 1900 мм і висота 1668 мм з колісною базою 2770 мм. Він має споряджену вагу 1710 кг і буде доступний з 19-дюймовими та 20-дюймовими колесами.

З точки зору потужності, бензиновий HS3 буде використовувати 1,5-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом, який приводить в дію передні колеса, або 2,0-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом, який видає 252 к.с., що приводить в рух передні або всі чотири колеса в поєднанні з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Hongqi HS3

За останні роки модельний ряд Hongqi значно розширився, і на початку цього року було представлено седан H6 як, можливо, найважливішу нову модель бренду. Цей елегантний седан також оснащений 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом, але він має потужність 248 к.с. і крутний момент 380 Нм. Це особливо важлива модель для бренду, оскільки вона продаватиметься на різних закордонних ринках.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: